• 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar
  Zonder toevoegingen
  van geurstoffen
  of bindmiddelen
 •      
  100% gemaakt
  van hernieuwbare grondstoffen

  Het vervuilde zaagsel is onschadelijk voor het milieu
   

 •      
  100% vervaardigd
  uit zaagsel van de
  Zweedse fijnspar en de grove den

  Het zaagsel is een restproduct van de houtbouw in Zweden
   

 •      
  Ammoniakgeur wordt volledig geabsorbeerd 
  Geen indringende stank meer in huis
   

 •      
  Poten blijven droog
  en schoon

  Geen zaagsel in de
  vacht of korrels door
  het hele huis
   

 •      
  Geen stof, uw huis
  blijft opmerkelijk 
  schoon en fris
  Geen uitloop of dikke
  lagen stof
   

Beestengeluk

Genoten van de eerste aflevering van Beestengeluk en wilt u nu het PeeWee kattenbaksysteem ook in huis halen? Dat kan! Onder “Waar te koop” op deze website vindt u alle PeeWee verkooppunten in Nederland en België!
DD3C7BD6 176C 4317 8AE9 388889B25B42

Zo werkt het

PEWI Website Crosscut NLD 700

Met PeeWee wordt het verschonen van de kattenbak simpel, veilig en duurzaam. De unieke PeeWee houtkorrels zijn niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier en ook niet belastend voor het milieu. Door het gebruik van de houtkorrels en de bijbehorende PeeWee kattenbak blijven kattenpoten schoon en fris en het huis stofvrij en verschoond van nare geurtjes. Dit lijkt een utopie, maar het kan ècht met: PeeWee.

Lees verder
Wat zijn uw ervaringen met het PeeWee kattenbaksysteem? poes-kijkt-naar--grijs  
mail het ons!

Femke,
Ik gebruik Peewee sinds 2010 voor twee katten. Ik heb heel lang ongeveer 3 maanden met een zak gedaan. Nu de katten wat ouder zijn, gebruik ik denk ik iets meer. Ik heb nooit last gehad van stank tot mijn dierenspeciaalzaak geen echte peewee korrels meer verkocht en ik een ander merk gebruikte. Doordat deze korrels minder snel uit elkaar vielen, kwam er minder zaagsel in de onderbak, waardoor het daar een natte stinkende boel werd.

Mijn ervaring is dat als er eenmaal zo'n amonia lucht in je bak zit, je hem heel goed moet bijhouden omdat je anders direct bestraft wordt met een vieze lucht zodra het zaagsel ook maar een pietsie te lang vochtig is. Ik vervang de bak sowieso om de paar jaar lees verder

Andere ervaringen
LICG: betrouwbare informatie over katten
Het LICG geeft betrouwbare informatie over het houden van huisdieren. Op de website van het LICG vindt u huisdierenbijsluiters met per dier alle basisinformatie en andere praktische informatie.

Katten zijn ontzettend populair als huisdier. Het zijn echte gezelschapsdieren die in allerlei soorten en maten voorkomen. Ze bieden veel gezelligheid, maar goede opvoeding en verzorging zijn erg belangrijk.

Klik op het plaatje en download de Huisdierbijsluiter over katten.